Biotin vitamin treatment

Biotin Vitamin Treatment wordt veelvuldig en succesvol ingezet tegen haaruitval en verschillende haar problematiek, zoals het ontstaan van beginnende inhammen en dunner wordend haar. 

Oorzaken van haaruitval of haargroei problematiek liggen enorm uiteen. Zo kunnen deze problemen het gevolg zijn van een tekort aan vitamines, aminozuren en/of mineralen. Maar ook een behoorlijke periode van ziek zijn of immobiliteit, is een veelvoorkomende oorzaak. Zo behandelen wij clienten die last hebben van haaruitval als gevolg van een operatieve ingreep, zoals een maagverkleining, of als gevolg van een stressvolle periode. 

De Biotin Vitamin Treatment is een innovatieve behandelingsmethode en wordt uitsluitend bij Secret Hair Clinic behandeld. De exclusieve formule is ontwikkeld en samengesteld door Secret’s owner, uit een cocktail van essentïele vitamines, mineralen en aminozuren. De behandeling is daarbij ook veilig en wordt uitsluitend uitgevoerd door een deskundige. 

Bij deze behandeling wordt door middel van hele kleine, ultrafijne injecties de vitamines, mineralen en aminozuren in de hoofdhuid geïnjecteerd. Met behulp van deze injecties wordt het haarverlies gestopt en nieuwe haargroei gestimuleerd. 

Het aanprikken van de huid wordt nauwelijks gevoeld. Vooraf verdoven is niet noodzakelijk. Napijn doet zich zelden voor en na de sessie gaan de meeste mensen direct weer aan het werk. Na de behandeling kan er roodheid en/of zwelling optreden. Dit trekt binnen enkele uurtjes weg. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. 

Gewoonlijk zijn 4 tot 8 sessies behandelsessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De behandeling wordt in kuurvorm geadviseerd. De frequentie van de sessies neemt geleidelijk af en de resultaten worden na 2 tot 3 maanden goed zichtbaar. Hierna adviseren wij om de behandeling 1 tot 2 keer per jaar te herhalen, ter onderhoud. 

Contra-indicaties:

Zwangerschap
Langdurig gebruik van bloedverdunners
Diabetes
Hepatitis