Drs. Hairformula

Deze haargroeibehandeling is het #1 favoriet van Secret Hair Clinic! 

Drs. Hairformula is een medische en effectieve behandeling tegen hoofdhuidaandoeningen, welke kaalheid en haaruitval veroorzaken. Dankzij de innovatieve samenstelling van unieke ingredienten is de behandeling ideaal en zeer gunstig voor het herstel van bijvoorbeeld Alopecia Androgenetica, Alopecia Areata en Telogeen Effluvium maar ook om dunner wordend haar en haarverlies tegen te gaan. Drs. Hairfomula zorgt voor de optimale haargroei! 

Drs. Hairformula is gebaseerd op peptidentechnologie. Deze unieke technologie zorgt ervoor dat het haaruitvalproces wordt afgeremd en de haargroei wordt gestimuleerd. Drs. Hairformula wordt uitsluitend bij Secret Hair Clinic behandeld. De exclusieve formule is ontwikkeld en samengesteld door Secret’s owner, uit een cocktail van essentïele vitamines, peptides, mineralen, anti-oxidanten en aminozuren. De behandeling is daarbij ook veilig en wordt uitsluitend uitgevoerd door een deskundige. 

Nadat het product in de hoofdhuid wordt geïnjecteerd, worden de haarstamcellen geactiveerd; er ontstaat haargroeistimulatie. Het product is in staat om schadelijke vrije radicalen die de haarwortel verzwakken te neutraliseren; antioxidant. En tot slot zorgt het laatste werkingsmechanisme dat de haarwortel voldoende voeding krijgt door nieuwe bloedvatvorming; stimulatie angiogenese. 

Met een eerste behandelsessie is al duidelijk waarneembaar dat het haaruitvalproces wordt geremd. De volgende behandelsessies laten het resultaat van een versneld haargroeiproces zien. Dit komt doordat tijdens de behandeling ook de bloedsomloop van de hoofdhuid wordt gestimuleerd. En doordat de haarzakjes gedurende de behandeling wordt gerevitaliseerd, zien we dit terug in groei van stevigere en dikkere haarstrengen. 

Bij deze behandeling wordt door middel van hele kleine, ultrafijne injecties de vitamines, mineralen en aminozuren in de hoofdhuid geïnjecteerd. Met behulp van deze injecties wordt het haarverlies gestopt en nieuwe haargroei gestimuleerd. 

Het aanprikken van de huid wordt nauwelijks gevoeld. Vooraf verdoven is niet noodzakelijk. Napijn doet zich zelden voor en na de sessie gaan de meeste mensen direct weer aan het werk. Na de behandeling kan er roodheid en/of zwelling optreden. Dit trekt binnen enkele uurtjes weg. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. 

Gewoonlijk zijn 4 tot 8 sessies behandelsessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De behandeling wordt in kuurvorm geadviseerd. De frequentie van de sessies neemt geleidelijk af en de resultaten worden na 2 tot 3 maanden goed zichtbaar. Hierna adviseren wij om de behandeling 1 tot 2 keer per jaar te herhalen, ter onderhoud. 

Contra-indicaties:

Zwangerschap
Langdurig gebruik van bloedverdunners
Diabetes
Hepatitis