Hairfiller Therapy

De Hairfiller is een medische en effectieve behandeling tegen hoofdhuidaandoeningen, welke kaalheid en haaruitval veroorzaken. Dankzij de innovatieve samenstelling van unieke ingrediënten is de behandeling ideaal en zeer gunstig voor het herstel van bijvoorbeeld Alopecia Androgenetica, Alopecia Areata en Telogeen Effluvium. 

De Hairfiller is gebaseerd op peptidentechnologie. Deze unieke technologie zorgt ervoor dat het haaruitvalproces wordt afgeremd en de haargroei wordt gestimuleerd. Dankzij deze exclusieve innovatie die werkt op basis van een grensverleggende en zuivere formule, kan de huidaandoening op een snelle en effectieve manier verholpen worden. 

De snelheid en effectiviteit van deze behandeling is ook te danken aan een essentiële technologische ontwikkeling. De innovatieve manier waarop actieve ingrediënten worden afgeleverd is een absolute doorbraak. Deze vernieuwde technologie zorgt voor een duurzame en efficiënte afgifte. Hierdoor zijn de peptiden in staat om meteen in de kern van het probleem te werken. 

Nadat het product in de hoofdhuid wordt geïnjecteerd, start het viervoudige werkingsmechanisme. Allereerst worden de haarstamcellen geactiveerd; er ontstaat haargroeistimulatie. Daarnaast wordt de vorming van BMP4 en DKK-1 afgeremd (de belangrijkste factoren bij haarverlies); haaruitval wordt afgeremd. Verder is het product in staat om schadelijke vrije radicalen die de haarwortel verzwakken te neutraliseren; antioxidant. En tot slot zorgt het laatste werkingsmechanisme dat de haarwortel voldoende voeding krijgt door nieuwe bloedvatvorming; stimulatie angiogenese. 

Zichtbare resultaten kunnen we terugzien in de kwaliteit van het haar; een verbetering van de haardichtheid en een optimalisatie van de haardikte. Met een eerste behandelsessie is al duidelijk waarneembaar dat het haaruitvalproces wordt geremd. De volgende behandelsessies laten het resultaat van een versneld haargroeiproces zien. Dit komt doordat tijdens de behandeling ook de bloedsomloop van de hoofdhuid wordt gestimuleerd. En doordat de haarzakjes gedurende de behandeling wordt gerevitaliseerd, zien we dit terug in groei van stevigere en dikkere haarstrengen. 

Uit klinisch onderzoek, is gebleken dat na 8 weken de haardichtheid gemiddeld met 22,23% en de haardikte met 26% toeneemt in vergelijking met de situatie voor de behandeling 

Gewoonlijk zijn 4 tot 8 sessies behandelsessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De behandeling wordt in kuurvorm geadviseerd. De frequentie van de sessies neemt geleidelijk af en de resultaten worden na 2 tot 3 maanden goed zichtbaar. Hierna adviseren wij om de behandeling 1 tot 2 keer per jaar te herhalen, ter onderhoud. 

Contra-indicaties:

Zwangerschap
Langdurig gebruik van bloedverdunners
Diabetes
Hepatitis