Molecule Hair Therapy

De Molecule Hair Therapy is een van de bewezen strategieën om haarverlies tegen te gaan en de haargroei te bevorderen. Het is een effectieve behandelingsmethode tegen extreme haaruitval en dunner wordend haar als gevolg van hoofdhuidaandoeningen zoals alopecia areata, diffusa en androgenetica (mannelijke kaalheid). Bij deze behandeling gaan wij iets dieper in de huid. Door de werkzame stoffen en groeifactoren te injecteren in de hoofdhuid worden deze direct aanbracht op de plek waar de haarwortels zich bevinden. 

De formule is speciaal ontwikkeld om de haarzakjes te stimuleren, te activeren en de haargroei weer goed op gang te brengen. Dankzij de innovatieve samenstelling dat bestaat uit speciale moleculen en anti-oxidanten, welke versterkt worden door zuivere caffeïne, worden de haarfollikels, welke zich bevinden in de diepere huidlaag, geprikkeld en gestimuleerd. 

Het aanprikken van de huid wordt nauwelijks gevoeld. Vooraf verdoven is niet noodzakelijk. Napijn doet zich zelden voor en na de sessie gaan de meeste mensen direct weer aan het werk. Na de behandeling kan er roodheid en/of zwelling optreden. Dit trekt binnen enkele uurtjes weg. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. 

Gewoonlijk zijn 4 tot 8 sessies behandelsessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De behandeling wordt in kuurvorm geadviseerd. De frequentie van de sessies neemt geleidelijk af en de resultaten worden na 2 tot 3 maanden goed zichtbaar. Hierna adviseren wij om de behandeling 1 tot 2 keer per jaar te herhalen, ter onderhoud. 

Contra-indicaties:

Zwangerschap
Langdurig gebruik van bloedverdunners
Diabetes
Hepatitis

Duur behandeling: 30 minuten