Beard vitamin treatment

Baarden zijn een symbool van mannelijkheid en het is de afgelopen jaren trendy geworden om een baard te laten groeien. Veel mannen willen een volle baard laten groeien om aan deze modetrend te voldoen. Het verlangen naar mannelijkheid vormt de kern van de nieuwe look voor mannen. Baardgroei heeft een wereld aan mogelijkheden voor meer personalisatie, zoals lange baarden, baarden van 3 dagen en alleen een snor. Beard Vitamin Treatment is een oplossing om dunne plaatsen in het baardgebied te behandelen.

Veel mensen hebben last van lege plekken in het baardgebied. Deze lege plekken kunnen verschillende oorzaken hebben. Dit kan komen door tekorten aan vitamines, aminozuren en/of mineralen. Ook kan dit komen na langdurig ziek zijn, na een heftige ingreep of behandeling zoals een maagverkleining of chemokuur. Daarnaast is erfelijkheid ook een grote boosdoener. Externe factoren zoals stress, roken en/of een slecht slaapritme kunnen ook een rol spelen.

Lege plekken in het baardgebied kan behandeld worden met de Beard Vitamin Treatment. Deze effectieve, cosmetische behandeltechniek voorkomt haaruitval en stimuleert de haargroei van de baard. Bij deze behandeling wordt o.a. de groeifactoren, polyvitamines, enzymen, anti-oxidanten, de anti-DHT hormoon in de baardgebied geinjecteerd. Deze behandeling zorgt er ook voor dat de bloedcirculatie wordt verbeterd en collageen wordt aangemaakt. De haarfollikels krijgen op deze manier gezonde en noodzakelijke voedingsstoffen, zodat de haargroei geoptimaliseerd kan worden.

De behandeling duurt 20 minuten. Het aanprikken van de huid wordt nauwelijks gevoeld. Vooraf verdoven is niet noodzakelijk. Napijn doet zich zelden voor en na de sessie gaan de meeste mensen direct weer aan het werk. Na de behandeling kan er roodheid en/of zwelling optreden. Dit trekt binnen paar uurtjes weg.

 

Gewoonlijk zijn 3 tot 6 behandelsessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De behandeling wordt in kuurvorm geadviseerd. De frequentie van de sessies neemt geleidelijk af en de resultaten worden na 2 tot 3 goed zichtbaar. Hierna adviseren wij het 1 tot 2 keer per jaar langs te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Contra-indicaties:

Zwangerschap
Langdurig gebruik van bloedverdunners
Diabetes
Hepatitis