FAQ

Werken jullie behandelingen echt?

De unieke samenstelling van de ingrediënten zorgt ervoor dat de haarzakjes direct en voldoende voedingsstoffen krijgen. In combinatie met een verbeterde doorbloeding zorgen onze behandelingen voor de gezondheid van uw hoofdhuid en het stimuleren van haargroei. Het toedienen van actieve groeifactoren, subcutaan, tot aan de haarfollikels, zijn fysiologisch gezien de meest effectieve methode om de haargroei te stimuleren en haaruitval tegen te gaan.

Hoe zijn jullie behandelingen samengesteld?

Onze cocktails zijn een preparaat dat bestaat uit een geselecteerde samenwerking van meer dan 50 actieve stoffen. Naast vitamines D, B5, B8, B11, B12, E en vetzuren zoals linolzuur zijn ook antioxidanten, peptiden, plantenextracten en micro-elementen aan de cocktails toegevoegd. 

Doet de behandeling pijn?

Het aanprikken van de huid wordt nauwelijks gevoeld. Vooraf verdoven is niet noodzakelijk. Napijn doet zich zelden voor en na de sessie gaan de meeste mensen direct weer aan het werk. 

Heb ik genoeg aan een enkele behandelsessie?

Nee, de beste resultaten van worden gezien tijdens en na een behandelkuur van 4 tot 8 behandelingen. 

Hoe weet ik hoeveel behandelingen ik nodig heb?

Eerst vindt een uitgebreid gesprek met een specialist plaats. De hoofdhuid en het haarverlies worden bekeken en u kunt vertellen wat u precies van een behandeling verwacht. Op basis van het gesprek en uw geschiktheid voor één van onze behandelingen, krijgt u een behandeladvies. 

Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

U ziet niet direct na de behandeling al resultaat. Het duurt gemiddeld 2 tot 4 behandelingen, voordat u resultaten ziet. Iedere haarcyclus en reactie verschilt per persoon natuurlijk

Stoppen jullie behandelingen ook erfelijke kaalheid?

Onze behandelingen stimuleren onder andere de doorbloeding in de hoofdhuid, waardoor de haarzakjes beter gezonde voedingsstoffen ontvangen. Dit leidt tot een verbeterde haargroei. De behandeling heeft effect op de aanwezige en soms inactieve haarzakjes. Op plaatsen waar de haarzakjes verloren zijn gegaan zal geen nieuwe haargroei ontstaan. 

Kan ik gelijk alles weer doen?

Nee, u mag 24u uw hoofdhuid niet wassen. Tevens mag u 48u niet sporten en naar de zonnebank gaan.

Zijn de resultaten blijvend?

De haarfollikels worden geactiveerd met de groeifactoren en eventuele tekorten worden aangevuld, dankzij onze behandelingen. De resultaten zijn dus blijvend. Wel adviseren wij om de bereikte verbeteringen behouden, jaarlijks 1 á 2 vervolgbehandelingen te herhalen. Dit omdat bijvoorbeeld leefstijl, ouderdom, ziekte, stress etc. weer effect kan hebben op de haarfollikels.