Over ons

Nummer één in kwaliteit

Over de eigenaresse

Haar- en hoofdhuidspecialist in hart en nieren. Gepassioneerd en met overtuiging werk ik hard om mijn dromen en doelstellingen te realiseren. Hierdoor ben ik in staat mijn talenten en bekwaamheden effectief te benutten. Als authentieke ondernemer blijft ik trouw aan mijn fundamentele waarden; de overtuigingen die mijn belangrijkste drijfveren vormen. Als medisch specialist en samenwerkingspartner van dermatologen, ben ik ervan overtuigd dat eerlijkheid en betrouwbaarheid de essentiële kernwaarden vormen in mijn missie. Overweldigd door een scala aan informatie en mogelijkheden maakt het een individu steeds lastiger de betrouwbaarheid te verifiëren. Vooral nu de maatschappij in een razend tempo verandert, ben ik ervan overtuigd dat de fundamentele kerncompetenties voor mij strategie belangrijker zijn dan ooit: zelfbewustzijn en wendbaarheid. Snel kunnen inspelen op de trends en ontwikkelingen in onze maatschappij is daarom een onmisbare eigenschap en tegelijkertijd ook een grote uitdaging.

Als bewuste ondernemer vind ik het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, waar eerlijkheid en betrouwbaarheid een grote rol spelen in de werkwijze. Hierdoor is de mate van wendbaarheid beperkt tot hetgeen wat duurzaam, milieuvriendelijk en eerlijk is.

Als haar- en hoofdhuidspecialiste heb ik de afgelopen jaren genoeg mannen en vrouwen mogen behandelen tegen uiteenlopende hoofdhuidaandoeningen. Dankzij de verschillende en effectieve behandelingsmethoden die ik gebruik, slaag ik erin om hun klachten te verhelpen en de behandelingen tot een positief eindresultaat te brengen.

Over de kliniek

Secret Hair Clinic is een nette, sfeervolle kliniek gelegen in het levendige gedeelte van Rotterdam zuid. De kliniek staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en kundigheid voor een betaalbare prijs. Bij ons kunt u uw zelf zijn en terecht voor al uw hulpvragen.

Waarom secrethair clinic?

Haar- en hoofdhuidspecialist in hart en nieren.

Als authentieke ondernemer blijft ze trouw aan haar fundamentele waarden; de overtuigingen die haar belangrijkste drijfveren vormen.

Als medisch specialist en samenwerkingspartner van dermatologen, is zij ervan overtuigd dat eerlijkheid en betrouwbaarheid de essentiële kernwaarden vormen in haar missie.

Overweldigd door een scala aan informatie en mogelijkheden maakt het een individu steeds lastiger de betrouwbaarheid te verifiëren.

Vooral nu de maatschappij in een razend tempo verandert, is ze ervan overtuigd dat de fundamentele kerncompetenties voor haar strategie belangrijker zijn dan ooit: zelfbewustzijn en wendbaarheid.

Snel kunnen inspelen op de trends en ontwikkelingen in onze maatschappij is daarom een onmisbare eigenschap en tegelijkertijd ook een grote uitdaging. Als bewuste ondernemer vindt Secret Hair & Clinic het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, waar eerlijkheid en betrouwbaarheid een grote rol spelen in de werkwijze.